PROJECTE GIRONA TALENT

Girona Talent arriba de la mà de l’Associació Catalunya Valley amb la voluntat d’afavorir l’expansió del talent, les idees, el coneixement, la innovació i l’emprenedoria del territori.

Ens mou la voluntat d’ajudar a expandir els valors que considerem essencials pel futur del nostre territori: afavorint el talent, l’intercanvi de les idees, expandint el coneixement a la societat; ajudar a impulsar la innovació i l’emprenedoria. 

Volem, en definitiva, impulsar el territori des de les persones, que són la clau de volta de qualsevol societat que vol progressar.  Davant dels reptes de futur del territori, totes les persones són importants, i més les que són actives en crear els millors futurs possibles a cada sector social i econòmic.

Aquesta suma col·lectiva també n’és una de les nostres essències: al cantó de l’Associació comptem amb el suport de lAjuntament de Girona, la Diputació de Girona, La Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona, l’agència de comunicació La Factoria i Girona Hub.  Totes elles, no oblidem-ho, també les formen persones que han cregut i han col·laborat a fer que aquestes jornades esdevinguin una realitat.​

Sota aquests conceptes es vol situar a la ciutat de Girona dins el mapa del Talent, sent un referent.

Premis Girona Talent

Durant les tres edicions anteriors, Girona Talent ha demostrat la seva vàlua en oferir un espai únic a Girona on destacats ponents han compartit els seus coneixements i experiències, generant un impacte significatiu al territori. També cal posar en valor els premiats d’altres edicions com David Martín (Tradeinn), Kim Faura (Telefònica), Montserrat Carulla (Teatre) i Juli Soler (elBulli), entre d’altres.

Des dels seus inicis, el projecte Girona Talent s’ha centrat a promoure el talent local i connectar-los amb convidats que són referents en el seu sector i oferir oportunitats per al creixement professional i personal dels participants. Cadascuna de les edicions anteriors, ha estat un èxit rotund, caracteritzades per la qualitat dels ponents i la diversitat de temes abordats de manera innovadora i dinàmica. Aquests esdeveniments no només han ofert conferències inspiradores, sinó que també han facilitat l’intercanvi d’idees i la creació de xarxes de contactes entre professionals locals i internacionals.

Ves al contingut