Matí de visites d’alumnes al GironaHub

Estudiants de visita al GironaHub per a les jornades de Girona Talent

Dilluns al matí ha engegat la setmana del Girona Talent, organitzada per La Factoria i l’associació Catalunya Valley. El primer acte ha estat celebrat aquest matí amb el lema “Talent Jove als Instituts” amb la participació de dos grups escolars de 4t d’ESO dels instituts Vicens Vives (Girona) i el Pompeu Fabra (Salt). L’objectiu dels organitzadors ha estat apropar visions de l’emprenedoria del territori a les generacions que ara són en plena etapa educativa.

Les visites, per torns, els han dut a les instal·lacions de Castelli, un dels fabricants de roba i complements tèxtils pel sector del ciclisme, i que representa una de les marques més reconegudes pel que fa a la recerca de nous materials i l’aplicació de noves tecnologies. Pioners al món en confecció de maïllots i en crear la vestimenta per a les dones. A més, a Girona, Castelli és on té l’única botiga al món.

L’altra visita ha tingut lloc al GironaHub, a l’edifici conegut com la Farinera Teixidor. Amb la guia de Marta Rodeja, directora del GironaHub, els alumnes han conegut la història de l’edifici a les seves tres etapes (farinera, seu del diari El Punt-Avui, i l’actual de GironaHub), així com han visualitzat els espais de coworking.

Amb un ambient distès, els dos grups d’alumnes, d’edats compreses entre els 15 i els 16 anys, algunes visions de futur: un d’ells ha reconegut que vol emprendre en el camp de la compra venda per Internet; d’altres han detallat algunes propostes d’emprenedoria que han realitzat com a activitat escolar al seu institut.

A la visita de l’institut Vicens Vives també ha estat present la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila, la qual ha tancat l’acte amb el desig de “veure algú de vosaltres d’aquí a uns anys com els nous emprenedors d’un espai com el de GironaHub”.

Altres entrades

Cerimònia Final Girona Talent-02846
Cerimònia Premis Girona Talent

Els Premis Girona Talent 2024: Quique Cárcel i l’empresa Hipra

La setmana del Girona Talent va finalitzar dijous a la nit amb el lliurament dels Premis Girona Talent 2024, organitzada per l’empresa La Factoria i l’Associació Catalunya Valley. L’acte va tenir lloc a l’Auditoria Josep Irla, ubicat a l’antic edifici del Santa Caterina avui dia seu de la Generalitat a Girona.  El lliurament de premis, conduït per Laura P. Victòria,

Llegir més »
Ves al contingut