Càpsules de talent i emprenedoria al Girona Talent

càpsules d'emprenedoria

La jornada de la tarda del dimarts ha tingut dues sessions ben diferenciades. Ara en parlem de la primera, a l’edifici del GironaHub, una taula de debat sobre talent i emprenedoria, la qual ha estat moderada per Francesc Grau (CEO de Chatprise).

Els participants han estat Franc Ponti (Expert en innovació); Josep Coll (Red Points); Joana Barbany (Clúster Digital de Catalunya);  Josep Mitjà (La Tostadora); Xavier Planas (Empresari) Eva Rosell (CEO Barcelona Health Hub), Àlex Ribó (Netmentora Catalunya).

D’entre les temàtiques que han estat presents, la singularitat i el tarannà de Girona està basada en un esperit emprenedor que, en moltes ocasions, es transmet entre generacions.

També han fet esment que no hi ha emprenedoria sense passió. Alhora, però, han coincidit que entren en joc altres aspectes per l’èxit empresarial, com les finestres de temps per tirar endavant els projectes.

A la taula rodona, els participants han compartit experiències pròpies com a emprenedors i empresaris consolidats, generant un interessant intercanvi de coneixements i d’experiències.

 

Altres entrades

Cerimònia Final Girona Talent-02846
Cerimònia Premis Girona Talent

Els Premis Girona Talent 2024: Quique Cárcel i l’empresa Hipra

La setmana del Girona Talent va finalitzar dijous a la nit amb el lliurament dels Premis Girona Talent 2024, organitzada per l’empresa La Factoria i l’Associació Catalunya Valley. L’acte va tenir lloc a l’Auditoria Josep Irla, ubicat a l’antic edifici del Santa Caterina avui dia seu de la Generalitat a Girona.  El lliurament de premis, conduït per Laura P. Victòria,

Llegir més »
Ves al contingut