HIPRA rep una delegació del territori gironí en una nova jornada del Girona Talent

La setmana del Girona Talent arriba al seu darrer dia amb una sessió al matí de visita a les instal·lacions d’HIPRA, al municipi gironí d’Amer. Amb més de 50 anys d’existència, aquesta empresa gironina n’és la 5a mundial del sector de la vacunació animal i, des de 2020, ha entrat al sector de la vacunació humana, esdevenint la creadora de l’única vacuna 100% europea anti-Covid.

Girona Talent és organitzada per l’empresa La Factoria i l’Associació Catalunya Valley. Seguint el programa, aquest matí finalitzava les sessions dedicades al sector de la Salut amb la visita a HIPRA. A la tarda, el lliurament de premis tancarà l’edició d’enguany.

Els inscrits a la visita guiada han estat rebuts per Carles Fàbrega (Director de Salut Humana d’HIPRA), el qual també va participar ahir com a ponent a una de les sessions que Girona Talent va organitzar sobre la Salut a la seu de GironaHub. Aquesta empresa ha estat seleccionada per a la visita com un dels millors exemples actuals que combina talent i territori.

HIPRA és avui dia l’única empresa de l’Estat que forma part del grup de treball de la Unió Europea per a la investigació de vacunes davant de pandèmies. Al respecte, l’empresa gironina compte amb 2.500 treballadors dels quals gairebé la meitat, 1.450, són a les instal·lacions d’Amer i d’Aiguaviva. 

A la visita guiada s’ha pogut observar la feina dels laboratoris i d’una part dels processos de fabricació de vacunes, amb una factoria en la qual la robotització i l’automatització és cada vegada més present. 

 

Altres entrades

Cerimònia Final Girona Talent-02846
Cerimònia Premis Girona Talent

Els Premis Girona Talent 2024: Quique Cárcel i l’empresa Hipra

La setmana del Girona Talent va finalitzar dijous a la nit amb el lliurament dels Premis Girona Talent 2024, organitzada per l’empresa La Factoria i l’Associació Catalunya Valley. L’acte va tenir lloc a l’Auditoria Josep Irla, ubicat a l’antic edifici del Santa Caterina avui dia seu de la Generalitat a Girona.  El lliurament de premis, conduït per Laura P. Victòria,

Llegir més »
Ves al contingut