Tarda de reptes

La sessió de la tarda de la tercera jornada del Girona Talent, ha estat dissenyada en format de petites càpsules per parlar de reptes de l’assistència sanitària. L’acte, organitzat per l’empresa. La Factoria i l’Associació Catalunya Valley, ha tingut lloc a GironaHub, amb la presència de Catalonia Bio & Healthtech, impulsadora del format de reptes.

Els reptes tenien com a objectiu presentat una cosa a millorar i provocar una pluja d’idees i de connexió amb emprenedors que poden aportar alguna possible via de solució.

La presentació de la tercera sessió d’avui ha estat a càrrec d’Àngels Molared (Gerent Girona ICS-IAS) i Cristina Adroher (ICS Girona -IAS).

El primer Repte ha estat el de Geolocalització de material sanitari, ja que avui dia no tenir-los localitzats, ni saber si estan en ús, perjudiquen el pacient i al professional sanitari. 

El segon repte ha estat de com trobar solucions digitals a les problemàtiques d’autocontrol emocional i com poder ajudar telemàticament als pacients amb ansietat i altres patologies. 

El tercer repte ha exposat desenvolupar una IA per a programador quirúrgic, tant per les hores dels professionals com del material necessari a cada cas.

El següent cas ha estat com monitorar la pèrdua de sang durant el part en submergida a l’aigua. L’objectiu és reduir el risc d’hemorràgies postpart.

El darrer repte abocat a l’audiència ha estat com configurar una realitat virtual i gamificació com a suport a la rehabilitació en afectats per ictus.

 

Altres entrades

Cerimònia Final Girona Talent-02846
Cerimònia Premis Girona Talent

Els Premis Girona Talent 2024: Quique Cárcel i l’empresa Hipra

La setmana del Girona Talent va finalitzar dijous a la nit amb el lliurament dels Premis Girona Talent 2024, organitzada per l’empresa La Factoria i l’Associació Catalunya Valley. L’acte va tenir lloc a l’Auditoria Josep Irla, ubicat a l’antic edifici del Santa Caterina avui dia seu de la Generalitat a Girona.  El lliurament de premis, conduït per Laura P. Victòria,

Llegir més »
Ves al contingut